24 Nisan, 2024
Banner Top

BAŞAK-KOVA : ÇİKOLATALI KEK

Her ne kadar yemek alışkanlığını akılcı ve dengeli bir çizgide tutmayı prensip edinsen de, söz konusu çikolata olduğunda akan sular duruyor sevgili başak. Kova burcu gibi yemek tarzın yenilikçi ve değişik tatlar denemeyi seviyorsun ve mutfakta da oldukça pratiksin. Kavun, elma, armut cildinizi temizlemek için de kısmen yardımcı olabilir.

ASLAN-KOÇ : FRAMBUAZLI ŞARLOT

Aslan burcu için yemek adeta bir zevk! Bu yıl da restoran restoran gezeceksiniz. Aynı zamanda diyet yapmakta da başarılısınız. Lezzet kadar sunum da sizin için çok önemli. Abur cubur yemeye bayılan koç burcu gibi aslan da abur cuburdan uzak durup bol bol su içmeli.

YENGEÇ-BALIK : BEYAZ ÇİKOLATALI MUZ

Duygusallaştıkça keklere, böreklere, şekerlere, tatlılara saldıran Yengeç, nişastalı şekerli yiyeceklere bayılır. Tıpkı Balık burcu gibi katı ve sıkıcı diyetler asla size göre değil! Yüksek proteinli ve şekerli bir beslenme düzeni ile kendinizi çok daha iyi hissediyorsunuz.

TERAZİ-OĞLAK : ELMALI CRUMBLE

Sevgili Terazi, elma, badem, kuru üzüm hep elinin altında olmalı. Her alanda olduğu gibi yemek konusunda da dengelisin. Romantik akşam yemeği sonunda nefis meyveli bir tatlı tam size göre. Sevgili Oğlak öğün atlamamaya dikkat etmelisin. Vücudunun vitamin ve minerallerden oluşan geniş bir besin karışımına ihtiyacı var. Buğday ve meyveli karışımlar tam senlik.

YAY-BOĞA : ÇİKOLATALI, FINDIKLI, KREMALI KEK

Boğa yemek için doğmuş bir burç desek yanlış olmaz. Nişasta, yağ ve şekerli besinlere bayılıyorsun, ancak yaz aylarında ufak kaçamaklar dışında bunlardan bir miktar uzak dur. Yay burcu bacak üstleri, kalça ve karaciğeri temsil eder. Sebze ve meyve tüketmeyi sevsen de sevgili yay, çikolatalı yaramazlıklar için her zaman vaktin var!

AKREP-İKİZLER: KREMALI DONUT

Sevgili akrep, mükemmeliyetçi tavrın yemek konusunda da o kadar ön planda ki, eğer istediğin sunum ve lezzet yoksa, aç kalmayı bile göze alabilirsin. Tatlı kaçamaklarda bile meşakkatli şeyleri tercih ediyorsun. İkizler gibi sen de sık ve az yemeği, öğün atlamamayı alışkanlık haline getirmelisin. Sevgili ikizler her şeyde olduğu gibi bari yemek yerken acele etmemeye özen göster ve tam senlik olan bu lezzetin her saniyesinin tadını çıkar!

Banner Content