Büyük ayakları küçük göstermenin yolları

Ayaklarınızın büyük olmasından şikayet ediyorsanız, ipuçlarımızı dikkate almanın tam zamanı.

GÜZELLİK Hit: 969 / Yorum: 0 / 10 Eylül 2013 15:22
Büyük ayakları küçük göstermenin yolları
-A +A

Pek çok kadın ayaklarının normalden daha büyük olması konusunda şikayet ediyor. Eğer ayaklarınızın olduğundan daha küçük görünmesini istiyorsanız, önerilerimize kulak verin.

Koyu renkli ayakkabı

Koyu renkli ayakkabılar her zaman ayaklarınızın daha küçük görünmesini sağlayacaktır. Kırmızı, mavi, mor, yeşil, kahverengi, gri ve siyah hem çok moda renkler hem de ayaklarınızı daha küçük gösterecektir. Siyah bir elbise giydiğinizde nasıl olduğunuzdan ince görünüyorsanız, siyah veya koyu renkli ayakkabı tercih ettiğinizde de ayaklarınız olduğundan daha küçük görünecektir.

Sandalet uzak durun

Bantlı sandaletler her zaman ayağınızı büyük gösterecek ve ayakkabınızın üstü ne kadar açık olursa ayaklarınız o kadar büyükmüş gibi duracaktır. Bu yüzden sandalet seçimi yaparken özellikle kalın bantlı olanları tercih etmenizde fayda var.

Ayakkabı aksesuarları

Büyük ayakları küçük göstermede en etkili hile ayakkabı detayları ve aksesuarları. Eğer insanların dikkatini büyük ayaklarınıza çekmek istemiyorsanız, toka, püskül, düğme gibi detayları olan ayakkabıları satın alın.

Sivri burun ayakkabılar

Ayağınız ne kadar küçük olursa olsun, sivri burun ayakkabılar her zaman olduğundan daha büyük gösterir. Sivri burunlu ayakkabılar yerine yuvarlak burunlu ayakkabılar kullanın.

Topuklu ayakkabı

Topuklu ayakkabıların nasıl bir kurtarıcı olduğunun farkında mısınız? Kısa boylular için şahane bir detayken, büyük ayaklara sahip kadınlar için de büyük bir nimet. Çünkü ne kadar topuklu giyerseniz giyin, ayaklarınız daha küçük görünecektir. Özellikle bu yazın modası dolgu topuklar ile rahat ve şık görünürken, büyük ayak derdinizden de kurtulmuş olacaksınız.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...