20 Nisan, 2024
Banner Top

Cazip fırsatları ile akıllı alışverişin yeni adresi olan Dore, her ay yeni ürünlerle kataloğunu zenginleştiriyor. Ocak ayının üç yeni ürünü, bakımına özen gösteren hanımların tercihine sunuldu.

Ekstra Soft Cilt Rengini Düzgünleştiren Yüz ve Vücut Kremi, ciltteki lekelenmelerin ve renk bozukluklarının azalmasına ve cilt renginin düzgünleşmesine yardımcı olur. Krem, cildi uzun süre nemlendirir. Özel formülü sayesinde ilerleyen yaşla ve güneşin zararlı ışınlarıyla ortaya çıkan lekelere karşı cildi korumaya yardım eder ve korur. İçerdiği bileşenler cilde maksimum nemlenme, düzgünleşme ve tazelik sağlar. İçeriğindeki salatalık özü, zengin bir C vitamini ve organik asit kaynağıdır. Pigment birikiminin fazla olduğu yerlerde cildin aydınlanmasını sağlar. Cildi düzgünleştirerek, canlılık sağlar. Avakado yağı ise cildi besleyerek derinlemesine yenilerken, D-pantenol + Allantoin’in yatıştırıcı özelliği var. Ayrıca yoğun bir şekilde nemlendirme sağlar.

Ekstra Soft Besleyici Yüz ve Vücut Kremi, cilde uzun süreli koruma ve bakım sağlar. Güçlü yatıştırma ve nemlendirme özelliğine sahip bakım kremi, cildi mükemmel besleyerek, ilk uygulamadan sonra yüze ve vücuda hoş kokusuyla taze ve yumuşak bir his verir. İçeriğindekiAvakado yağı, cildi besler ve derinlemesine yeniler. D-pantenol + Allantoin, yatıştırıcı özelliği vardır. Ayrıca yoğun bir şekilde nemlendirme sağlar.

Ekstra Soft Derinlemesine Yenileyici Yüz ve Vücut Kremi, çok kuru ciltler için anında rahatlatan bir formüle sahip… Cildi derinlemesine nemlendirir, yeniler ve besler. Cilt tarafından anında emilir. Kuru, çok kuru ve hassas ciltleri yoğun bir şekilde yenileme özelliği var.bioHyaluron Plus Complex™ içeren yenilikçi formülü, Hyalüronik asit ve Üre ile birleşerek epidermisi maksimum seviyede kuruluğa karşı korur, nemlendirir ve düzgünleştirir. İçerdiği zeytinyağı cildin doğal su-yağ tabakasını güçlendirerek, cildi derinlemesine besler ve yeniler. Soya proteinleri ve ipek özü epidermisin daha sıkı ve elastik olmasına yardım eder. 

Dore’nin Ocak ayı kataloğunda yer alan 3 ürün, 12,90 TL’lik fiyatı ile satışa sunuldu.

Banner Content