19 Nisan, 2024
Banner Top

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, 12.000 metrekarelik açık ve kapalı etkinlik alanı, dünya mutfaklarından en leziz örnekleri sunan düğün menüleri ve yüksek tavanlı, kolonsuz balo salonları ile unutulmaz düğünlere ev sahipliği yapıyor.

Otelin yaratıcı düğün organizatörleri, en ince detayına kadar özenle planlanmış görkemli yemek davetlerinden leziz kokteyllerle renklendirilen teras partilerine, farklı istek ve talepleri karşılayan geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

İHTİŞAMLI BALO SALONLARI

Hilton kalitesi ve deneyimi aracılığıyla hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen çiftler, kapalı alan tercih ettikleri taktirde Grand Ballroom ve Crystal Ballroom arasında seçim yapabiliyor. 2371 metrekarelik alana ve 9 metrelik tavan yüksekliğine sahip Grand Ballroom, geniş fuayesi, ihtişamlı dekorasyonu ve gelişmiş teknolojik altyapısıyla şık ve kusursuz bir düğün vaat ediyor.

Doğal gün ışığı alan ve açık terasa doğrudan geçiş imkanı sunan 883 metrekarelik Crystal Ballroom da 1000 kişilik kapasiteyle konuklarını ağırlıyor.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN ÖZEL LEZZETLER

Ödüllü şef Yannis Manikis tarafından tüm davetler için özel hazırlanan menü seçenekleriyse, dünya evine giren çiftleri ve konuklarını Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından özenle seçilmiş lezzetlerle buluşturuyor.

Hilton İstanbul Bomonti’de eğlence, düğün sonrasında da bitmiyor. Balayı süitine geçmeden önce eğlenceye devam etmek isteyen çiftler ile konukları otelin 34. Katında yer alan ve 360 derecelik eşsiz İstanbul manzarası eşliğinde yaratıcı kokteyller sunan rooftop bar Cloud 34’te buluşuyor.

GELİN HAMAMI İLE DÜĞÜNE HAZIRLIK

Diğer yandan otel bünyesinde yer alan Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en büyük eforea: spa at Hilton’ı da, çiftler için paketler sunuyor. Düğün günü öncesinde bekarlığa veda partisi düzenlemek isteyen gelin veya damat adayları, 10, 20 veya 30 kişilik gruplar için sunulan paketler aracılığıyla keyifli ve rahatlatıcı bir deneyim yaşıyor.

En çok tercih edilen uygulamalar arasında yer alan “Gelin Hamamı” kapsamında ise, gelin ile konuklar düğün gününde geleneksel hamam uygulamasını günümüzün en gelişmiş bakım olanaklarıyla buluşturan seçenekler arasında tercih yapabiliyor.

ÇİFTLERE ÖZEL ROMANTİK TEKLİFLER

Uygulama kapsamında davetliler önce zarif bir şekilde süslenmiş sauna ve buhar odalarını kullanıyor, ardındansa geline kese ve köpük masajı yapılırken, diğer davetliler spa içerisindeki diledikleri alanlardan, içecek ikramları eşliğinde faydalanabiliyor. “Gelin Hamamı” uygulaması, özel oryantal şovu ve farklı büfe seçenekleriyle de zenginleştirilebiliyor.

“Çiftlere Özel Romantik Spa Pakedi” kapsamında, gelin ve damat düğünün ertesi günü kendilerine sunulan balayı kahvaltısının ardından spa içerisindeki özel bir süitte, mevye ve şarap ikramı eşliğinde diledikleri bakımlardan faydalanabiliyor.

Hilton İstanbul Bomonti’de dünya evine giren çiftlere, ilk yıl dönümlerinde romantik bir yemek daveti de sunuluyor.

Banner Content

Son Haberler

Erkeğin Autoerotizmi
Cildiniz sonbahara hazır mı
Evlilikte Cinsellik Uyumu
Doğum Haritası

Doğum Haritası

Mart 28, 2024

FOLLOW US

GOOGLE PLUS

PINTEREST

FLICKR

INSTAGRAM

Reklam

img advertisement