Hangi Burç Hangi Mesleği Seçiyor

Aklı başında her insan iyi bir meslek sahibi olmak, yeterli bir kazanç elde etmek ister. İstemeden, zorla, sevmeden yapılan hiçbir iş işten maddi veya manevi bir kazanç elde edilemez.

ASTROLOJİ Hit: 1897 / Yorum: 0 / 21 Kasım 2012 14:58
Hangi Burç Hangi Mesleği Seçiyor
-A +A

Burçlarınızda sizin kişiliğinize, kabiliyetinize uygun olan meslekleri işaret eder. Severek ve başarıyla yapacağınız işleri burçlarınızdan araştırarak bu tür işlere yönelmeye çalışmanızın size fayda sağlayacağını düşünüyorum.

KOÇ BURCU;

Lider ruhlu koç burcu insanları, yönetimin kendi elinde olacağı iş sahalarında başarı kaydeder. Cesur ruhlu tavırları ile cesaret gerektiren her tür işin üstesinden gelir. Bu yüzden askeri alanlardaki mesleklerde, personel sorumluluğu olan mesleklerde, ticari hayatta risk almayı gerektiren işlerde cesaretli tavırlarını kullanarak gelir elde edebileceği mesleklerde son derece başarılıdır.

BOĞA BURCU;

Boğa burcu insanları Venüs gezegeninin verdiği etki ile sanatsal gücü çok kuvvetli olan insanlardır. Bu yüzden dikkat ederseniz çeşitli alanlarda başarı sağlamış birçok sanatçı boğa burcu olduğunu fark edebilirsiniz. Kuyumculuk, ses sanatçılıkları, mücevher tasarımları, heykeltıraşlık, dekoratörlük mesleklerinde başarı elde ederler.

İKİZLER BURCU;

İkizler burcu hareketli yaşam tarzına yatkın olan karakterleri ile masa başı, monoton işlerde başarılı olamazlar, çünkü severek yaptıkları bir iş hali değildir. Araştırmaya dayanan, koşuşturma isteyen, pratik zekâsını kullanabileceği işlere yönelirler ve bu alanlarda üstün başarılar elde ederler. Gazetecilik, spikerlik, arkeologluk, yazarlık, reklamcılık, öğretmenlik en başarılı oldukları mesleklerdir.

YENGEÇ BURCU;

Yengeç burcu insanları merhamet duyguları çok gelişmiş insanlardır. Bu yüzden doktorluk, hemşirelik, anaokul öğretmenliği, gibi işlerde severek, hiç şikâyet etmeden çalışırlar.

ASLAN BURCU ;

Otorite kurmayı seven karakteri ile aslan burcu insanları, yönetimin kendi elinde olduğu işlerde başarılı olurlar. Hükmetmeyi severler. Bu yüzden aslan burcu insanlarını çok kalabalık personelin çalıştığı bir iş ortamında tek başına gayet başarılı bir şekilde yöneticilik yaparken görebilirsiniz. Bu otoriter sert görünümlerinin altında sanata yakınlığı ile de bilinen aslan burcu insanları moda tasarım, dekorasyon, fotoğrafçılık alanlarında da başarılı bir şekilde mesleklerini icra ederler.

BAŞAK BURCU;

Başak burcu insanları matematik gerektiren muhasebecilik, matematik öğretmenliği, finans uzmanlığı, bankacılık gibi mesleklerde başarılı iş hayatları ile dikkat çekerler.

TERAZİ BURCU ;

Terazi burcu insanları adaletli ve dengeli tavırları ile hukuk alanındaki mesleklerde başarılıdırlar. Avukat, hâkim, savcı, diplomat, politikacı olarak karşımıza çıkarlar.

AKREP BURCU;

Akrep burcu insanları gizlilik içeren mesleklere ilgisi olan insanlardır. Bu yüzden başarılı dedektiflerin, polislerin, çoğu akrep burcu insanlarıdır.

YAY BURCU;

Yay burcu insanları bilime önem verirler. Öğrenmeyi ve öğretmeyi çok severler. En başarılı oldukları meslekler öğretmenlik, gazetecilik gibi mesleklerdir.

OĞLAK BURCU;

Oğlak burcu kadını ve erkeği yeniliklere açık olan karakteri ile teknoloji alanında başarılı bir iş grafiği çizerler. Bilgisayar mühendisliği en başarılı oldukları meslek dallarıdır.

KOVA BURCU;

Araştırmacı ruha sahip olan kova burcu sürekli yenilikler peşinde koşar. Bu yüzden bilim adamlarının çoğunluğunun kova burcu insanlardan çıktığını görebilirsiniz. Edebi yönü çok kuvvetli olan kova burcu insanını başarılı bir yazar olarak da görebilirsiniz.

BALIK BURCU;

Hayal gücü çok kuvvetli olan balık burcu insanı, özellikle tasarım gerektiren işlerde üstün başarı sağlar. Hayal eder ve üretir. Saç tasarım, ev dekor, mimari gibi ilginç fikirlerin kazanç getirdiği mesleklerde başarılı olurlar.

Anahtar Kelimeler : burclara göre meslek,
Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...