HEM RUHUNUZ HEM AYAKLARINIZ ŞENLENECEK

ALDO’nun, 2014 İlkbahar-Yaz Sezonu’ndaki rengarenk topuklu ayakkabılarıyla baharın enerjisini sadece ayaklarınızda değil ruhunuzda da hissedeceksiniz

MODA Hit: 1247 / Yorum: 0 / 19 Mart 2014 16:26
HEM RUHUNUZ HEM AYAKLARINIZ ŞENLENECEK
-A +A

ALDO 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonun hikayesi 80’lerin ve 90’ların ikonik pop kültüründen yola çıkıyor. Tasarımların bize hissettirdikleri, efsane fotoğrafçı ve reklamcı Oliviero Toscani’nin eserlerindeki enerji ve optimizm ile aynı. Kabile yaşamından Japon kültürüne, Arabistan çöllerinden denizlerin en derin maviliklerine kadar bir çok kültüre ve yaşam tarzına göndermeler yapan koleksiyon, ünlü model Lindsey Wixson, Ming Xi, Fransız model Camille Rowe, Kanadalı erkek model Simon Nessman ve Paraguaylı futbolcu Eric Ramos gibi isimlerle hayat buluyor.

Baharın enerjisini ayaklarınızda hissedeceğiniz ürünlerle sezonu karşılayan ALDO’nun koleksiyonunda, kadın ayakkabıları arasında, “elektrik mavi, parlak turuncu, holografik gümüş renklerde mini ve orta boy topuklar, sezonun sportif esintisini taşıyan dolgu topuklar ve platformlar, siyah ve kemik tonlarında stilettolar, dantel detaylı ayakkabılar, indigo-boyama teknikleriyle bağcıksız yat ayakkabıları” yer alıyor.

Erkek koleksiyonunda ise “klasik deri modellerin” yanı sıra “bağcıklı lastik tabanlı ayakkabılar, bağcıklı süet ayakkabılar, sezonun modernize edilmiş loafer modelleri” şıklık ve rahatlığı buluşturuyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...