Sütyen seçiminizde hata yapmayın

Kıyafetlerimizin duruşunu önemli ölçüde etkileyen sütyenlerimizi, seçerken ve alırken özellikle dikkat etmemiz gerekiyor.

MODA Hit: 794 / Yorum: 0 / 14 Kasım 2012 23:08
Sütyen seçiminizde hata yapmayın
-A +A

Mağazada dolaşırken desenine aşık olduğunuz seksi bir sütyenin göğüs bedeninize uygunluğu her şeyden önemli. Bu nedenle sütyen alırken aklınızda bulundurmanız gereken birkaç nokta var.

İhtiyacınızı bilin

Farklı giysiler farklı sütyenler ile giyilir. Her giysiye her sütyeni giymeniz estetik açıdan çok hoş bir görüntü ortaya çıkarmayacak ve kıyafetinizin üzerinizdeki duruşunu olumsuz etkileyecektir. Bu nedenle dolabınızdaki birçok kıyafetinizle rahatça giyebileceğiniz sütyenler almaya özen gösterin.

Doğru yerden alın

Sütyen satın alırken, prova kabininde rahatça deneyebileceğiniz mağazaları tercih edin. Ayrıca konusunda bilgili ve sizinle ilgilenen bir satıcı da size çok yardımcı olacaktır. Beden ve model konusunda ondan yardım alabilir, doğru sütyeni seçebilirsiniz.

Bedeninizi tanıyın

Beden ve göğüs ölçünüzü tanıyın ve sütyen alışverişinizi ona göre yapın. Yanlış bedenlerde aldığınız bir sütyen sırtınızda ve belinizde ağrılara sebep olurken, kıyafetlerinizde hoş olmayan bir görüntünün ortaya çıkmasına sebep olur.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...