VICTORINOX SWISS ARMY, GELİN VE DAMATLARI UNUTMADI

Koleksiyonunun en şık modellerinden gelinler ve damatlar için seçti ve şık bir kombin oluşturdu.

MODA Hit: 2460 / Yorum: 0 / 24 Nisan 2014 13:24
VICTORINOX SWISS ARMY, GELİN VE DAMATLARI UNUTMADI
-A +A

Damatlar için Chrono Classic, gelinler için Chrono Classic Ceramic Bezel... Çelik ve Rose altın kasa tasarımları ile saatte de uyumu yakaladı. Gelin zarafeti ve damat şıklığını kollarda buluşturdu.

130 yıllık gelenek, değişmeyen kalite, ve şıklık; en mutlu dakikalarınızı gösterecek. Victorinox Swiss Army'nin saatleri düğün hediyelerinin de vazgeçilmezi olacak.

İsviçre’nin en eski ve dünyanın en bilinen markalarından biri olan Victorinox Swiss Army; tamamı İsviçre’de üretilen saat koleksiyonu ile; Türkiye distribütörü Eyüboğlu firma garantisiyle Türkiye’deki saat tutkunlarının da vazgeçilmezi olmayı başardı. Uzun ömür, mükemmel teknik detaylar, yenilikçi tasarım ve sıra dışı kalite özelliklerini bir arada taşıyan saatler dünyanın en sadık müşteri kitlesine sahip marka oldu.

Victorinox Swiss Army koleksiyonunda; fonksiyonel, yenilikçi ve güvenilir modellerinin güçlü imajına, romantizmi de ekledi. Gelin ve damatlar için de koleksiyonundan çok özel modeller seçti.

Beyaz, Rose altın ve gümüş renklerindeki saatler; 3 yıl garantili. Göz alıcı şıklıklarının yanı sıra; 100 metre su geçirmezlik özelliğine de sahip. Özellikle dalış meraklısı çiftler, balaylarında kollarından çıkartmadan denizin, derinliklerin tadını çıkarabilirler.

Victorinox Swiss Army saatler, size ölümsüzlüğü kolunuzda taşımayı öneriyor.

Dayanıklılığı ve sağlamlığı ile nesilden nesile aktarılacak, çocuklarınıza miras bırakabileceğiniz saatler vaat ediyor.

Victorinox Swiss Army saatler; en mutlu anınıza tanık olma ve onu yıllarca canlı tutma sözü veriyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...